[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default”][vc_column_text]

Micsoda névjegykártya! Klasszikustól a modernig, romantikustól az egyedi tervezésig nálunk mindenfajta névjegykártyát megtalál elérhető áron.Névjegykártya? Erőteljes marketingüzenet!

A névjegykártya több, mint egy halom – lapocskán átnyújtott – adat, telefonszám vagy weblapcím. A modern kártya az üzleti élet egyik fontos eszköze. Egy erőteljes üzenet, mellyel igen hatékonyan érhetjük el leendő partnereinket. Nem szórólap és nem is tömeges újsághirdetés. A névjegykártya a személyes kapcsolatfelvéte eszköze.

Ha Ön is lenyűgözné potenciális ügyfeleit már az első találkozás alkalmával, legyen névjegykártyája ennek egyik kiemelt eszköze! A színek, formák, betűtípusok, az alkalmazott alapanyagok és technikák kombinációja révén olyan ütős kártyát tarthat a kezében, mely könnyűszerrel megragadja a megcélzott megbízók, megrendelők vagy szállítók figyelmét.  Hogyan ismeri fel az ilyen kártyákat? A látvány magáért beszél! 

Névjegykártyát készíttetne?

Bár a névjegykártya pontos eredete – egészen a XVII. századik – nem igazán ismert, a mai napig az etikett – s a cégarculat – egyik kiemelt eleme. Ezért is fontos, hogy a kártyánk hibátlan legyen. Nem lehet szakadt, foltos, gyűrött vagy firkált. Nem tartalmazhat elavult információkat. A kártya nem csak a névjegyünk, hanem a cégérünk, mely közvetve a vállalkozásunkat mutatja be. A dekorZban a klasszikus stílustól, a trendin keresztül, a modern stíluson át, a romantikusig mindenféle névjegykártya elkészíttethető. Bármilyen foglalkozást is végezzen, biztosan ráakad az Önhöz illő névjegyre. Abban az esetben ha nem lenne konkrét elképzelése, mi segítünk Önnek megtervezni  névjegykártyáját. Legyen szó összetett vagy egyszerű, színes vagy fekete-fehér mintáról, számunkra nincs lehetetlen e téren sem.

Névjegykártya mérete

Mi a dekorZ-nál a legelterjedtebb 90 x 50 mm „szabvány” névjegykártyákat készítünk, illeve egyedi kívánság szerint 85 x 55 mm-es vagy teljesen egyedi méretű kártyákat is tervezünk. Mindkét esetben fekvő és álló változatban is nyomtatunk, illetve szitázunk névjegykártyákat. Az egyoldalas illetve kétoldalas feliratozás mellett tervezhetünk kihajtható, többoldalas formákat is. A kártyák széle lekerekíthető, illetve lehetőség van ezen túl egyedi alakzatok stancolására / kivágására is..

Névjegykártya anyaga

A névjegykártyát nyomhatunk műnyomóra (matt vagy félfényes, 300-400gr)  illetve különböző vastagságú, színű és texturájú kreatívkartonra. De készülhet műanyag lapra, bőrre, ra, fémre, egyéb anyagokra is. Mindez csupán a megrendelő vagy a reklámgrafikus fantáziájától függ. Anyagtól függően a szöveg és/vagy a grafika megjelenítésre alkalmazhatunk ofszet nyomást, digitális nyomtatást, szitázást, szárazbélyegzőt, stancformát, gravírozást is.

Névjegykártya extrákkal

A névjegykártyák tartósságát növelhetjük laminálással is. Ezzel a technikával elkerülhetjük az apróbb gyűrődések keletkezését, megelőzhetjük a gyors szennyeződést, s nem áztatjuk el a papírt. Dombornyomással kiemelhetjük a logóját, vagy egyes szövegrészeket. Saját formával vagy a sarkok kerekítésével is egyedibbé tehetjük névjegykártyának.

Névjegykártya a dekorZtól

Évtizezednyi tapasztalat a névjegykártyák tervezése és készítése terén fűszerzve pontossággal és kreativitással – minden megrendelőnknek ezt kínáljuk! Az ön igényeihez, arculati elemeihez igazodva tervezzük és készítjük el személyes névjegyeit, vállalkozása üzleti kátyáit is. Ismerje meg munkáinkat vagy kérje ajánlatunkat most!

Névjegykártyákon is túl.

A névjegyeken túl készülhet azonos anyagokból esküvői meghívó, köszönöm-kártya, hűségkártya, ültetőkártya, emlékezető kártya (pl. a következő fogszabályzás időpontjára) illtve különböző oklevelek, emléklapot, egyéb feliratok.

Elkészült névjegykártyáinkból

.[/vc_column_text][vc_gallery type=”nectarslider_style” images=”3511,3512,3516″ bullet_navigation_style=”see_through” onclick=”link_no”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default”][nectar_blog layout=”std-blog-sidebar” category=”nevjegykartya” load_in_animation=”none”][/vc_column][/vc_row]