reklámgrafika | dekorZIsmerjen meg bennünket! Tudjon meg többet a Reklámgrafika PromoPontról. Látogassa meg honlapunkat awww.reklamgrafika.hu címen.

A reklámgrafika vagy ma már inkább kommunikációs grafika elsődleges funkciója a nyomdai termékek tervezése, előkészítése, ellenőrzött gyártása volt. Mindez magába foglalta a koncepció kidolgozását, tipográfiai feladatokat, az illusztrációk, grafikák és fotók készítését, modellezést, az esetleges animációk gyártását, a kiadvány tényleges szerkesztését, az ötlettől egészen a megvalósításig.

Ön egyébként otthon van a „hídépítésben”?

Ha igen, akkor Ön ismeri a reklámgrafika (arculattervezés, kiadványszerkesztés, nyomdai előkészítés, ellenőrzött nyomdai kivitelezés) lényegét. Vagyis fontos tarja, hogy az Ön által gyártott, forgalmazott termék, vagy nyújtott szolgáltatás ne csak fizikai valójában jusson el a potenciális ügyfelekig, hanem mindez emocionális is hasson rájuk.

Ha nem, akkor most Ön is meggyőződhet arról, hogy milyen előnyökkel jár egy átgondoltan megtervezett reklámgrafikai megjelenés, mit is jelent a művészet és a ráció találkozása. Elképzeléseinek megfelelően választhat szolgáltatásaink közül: tanácsadás, teljes, vagy részleges arculattervezés, prezentációs, illetve dekorációs anyagok tervezése/szerkesztése (kiadványok, prospektusok, névjegykártyák, szórólapok, plakátok, borítók, levélpapírok, meghívók, etc.)

Miért van minderre önnek szüksége?

Vajon mit gondol az az ínyenc, aki az Ön étlapját elsőként veszi kezébe? Mit érez az az ünnepelt, aki épp’ az Ön termékét csomagolja ki? Mit tervez az az ügyfél, aki most az Ön cégismertetőjét fogja a kezében? Vajon elégedettek lesznek? S Ön? Ön is elégedett lesz?

Bármi legyen a válasz, Önnek nincs más dolga, mint a megfelelő terméket, szolgáltatást biztosítani ügyfelei számára. Mi, a Reklámgrafika PromoPont munkatársai ehhez nyújtunk támogatást. Megfelelő kreatív megoldásokkal, grafikai tervezéssel, nyomdai előkészítéssel, kontrolált nyomdai kivitelezéssel segítjük céljai megvalósítását..
Ne feledje, a jó reklámgrafika híd a vevő és az ön terméke – legyen az áru vagy szolgáltatás – között

A Reklámgrafika PromoPont a PromoVersum Első Közép-európai Reklámipari Beszerzési és Kereskedelmi Társulás tagja. A társult tagoknak nyújtott kedvezményekről érdeklődjön munkatársainknál.

 

2016-os névjegykártya trendek

| Névjegykártya, Reklámgrafika | No Comments

Bár a névjegykártya trend 2016-ban lenyűgöző alkotásokat hozott magával, a névjegykártyák kiválasztásánál az alapvető szempont nem változott: a vállalkozások továbbra is különbözni kívánnak a versenytársaktól és a szokványostól eltérő, könnyen felismerhető, jól megjegyezhető arculat elemeket preferálják. Ennek a versengésnek köszönhetően az eltelet években a névjegykártyák tervezése és készítése során számos…

Szórólap

| Reklámgrafika | No Comments

Legyen szó plakát vagy szórólap tervezéséről a nyomtatott anyagok (szórólap, flyer, plakát vagy poszter) meglehetősen költségesek az online médiához képest. Kulcsfontosságú elem a design a tervezés során. Lehet bármilyen eseményről szó, mindegyik megérdemel egy igényes szórólap készítést. Ha akár csak van egy elképzelése arra hogy kit szeretne megcélozni és mit…

Névjegykártya készítés és nyomtatás

| Reklámgrafika | No Comments
Névjegykártya? Erőteljes marketingüzenet! A névjegykártya több, mint egy halom - lapocskán átnyújtott - adat, telefonszám vagy weblapcím. A modern kártya az üzleti élet egyik fontos eszköze. Egy erőteljes üzenet, mellyel igen...

Csak 18 felett!

| Reklámdekoráció, Reklámgrafika | No Comments

   Elkészült a Pc Aréna új telephelyének dekorációja. A főhomlokzaton elhelyezett vágott fólia dekoráció valamivel meghaladja a 18 négyzetmétert. A bejárati ajtó feletti világítótábla, valamint az ajtók melletti “tejplexi” táblák szintén vágott fóliából készültek.