• Ahico Biztosító

Az Alico önmagában is az egyik legnagyobb és legsokoldalúbb nemzetközi biztosítótársaság a világon: több mint 50 országban 20 millió ügyfél biztosítását és megtakarításait kezeli. Büszkén mondhatjuk, hogy közel 90 éve sikeresen bővül. Úgy váltunk globális vállalattá, hogy közben figyelembe vettük ügyfeleink egyéni igényeit, valamint a helyi körülményeket is.

Másban is különbözünk versenytársainktól. Tevékenységünk központi eleme a pénzügyi fegyelem és biztonság. Ennek megfelelően körültekintőek vagyunk, ám folyamatosan arra törekszünk, hogy innovatív módon szolgáljuk ügyfeleink igényeit. Vállalkozó szellemünk abban is megmutatkozik, hogy tevékenységünket magas színvonalú termékeken és szolgáltatásokon keresztül folyamatosan új piacokra terjesztjük ki. 2010 novemberében az Alico / Ahico a MetLife részévé vált.

 

  •  Atraktiv produkció

Szeretné egy új ötlettel feldobni partiját? Egy extravagáns programmal megünnepelni cégének egy fontos eseményét, kirobbanó hangulatú műsorral elkápráztatni üzleti partnereit? Kezdje hagyománybontással a hagyományteremtést!  Legyen az Ön és cége ünnepe egy igazi Atraktív Produkció! A hozzávalókat az Atraktív Produkció szakemberei biztosítják.

  •  Atys-Co Irányítástechnikai Kft.

atysco_utbaigazitotabla_2

A társaság úgy tudott kiemelkedően dinamikus fejlődési pályát befutni, hogy mindvégig az alaptevékenység keretein belül munkálkodott. Ezúton szeretnénk kinyilvánítani, hogy a jövőben is ezen alaptevékenység minél magasabb színvonalú kifejtésére koncentrálunk. Természetesen a fejlődés során a végrehajtott feladatok nagyságrendje, összetettsége fokozatosan nőtt. Az erőteljesen növekvő elvárásoknak, kihívásoknak a kizárólag csak a saját erejére támaszkodó közösség csak úgy tudott megfelelni, hogy következetesen tartotta magát néhány, már a kezdeteknél lefektetett alapvető stratégiai elképzeléshez.

 

  • Bíborka Családi Napközi
  • Casa Churros Kft.

A Casa Churros hatalmas ízletes churro-i kívül ropogósra sülnek, belül puhák maradnak, így különböző töltelékekkel tudjuk őket megtölteni. Az édes változatok kívül fahéjas-cukros szóratot kapnak. A Casa Churros franchise rendszerben működik, amelyhez jelenleg éttermek, cukrászdák és pizzériák csatlakozhatnak. A franchise a márkahasználatot, a marketing anyagokat, a termék elkészítéséhez szükséges gépet, az alapanyag ellátást, valamint a termék elkészítéséhez és értékesítéséhez szükséges know-how-t tartalmazza.

  • Cser Kiadó
  •  GtB
  • Hídvégi-Hús Kft.
  • HM ARMCOM Zrt.
  • Medic Kft.
  • Kristófik & Borfői ügyvédi iroda

Budapest belvárosában, a hatodik kerületi Liszt Ferenc téren található. Munkatársaink a legmagasabb szintű társasági jogi, munkajogi, pénzügyi jogi, ingatlanjogi, bankjogi, és értékpapírjogi tudással törekednek ügyfeleink legteljesebb, legprecízebb kiszolgálására, magyar, angol és német nyelveken.

Ügyfélközpontú, gyakorlatias szolgáltatásunk főképpen perbeli képviseleti feladatok ellátását, szerződési okiratok szerkesztését, pénzügyi- és biztosítási konstrukciók kidolgozását, nagyobb akvizíciós ügyletek, társaság alapítási-, átalakítási-, összeolvadási faladatok ellátását, ún. off-shore társaságokkal kapcsolatos jogi szolgáltatást, ingatlanokat érintő jogügyletek kezelését foglalja magában hazai, és határokon átívelő relációkban egyaránt.

  • Las Vegas Casino
  • Liquid Gold Kft.
  • MÁV Zrt. Széchenyi-hegyi Gyermekvasút

Mindössze két évvel a Második Világháború befejeződése után, 1947-ben született meg a gondolat, hogy kisvasutat építsenek a gyermekek számára. A tervezett intézményt kezdetben egyaránt nevezték gyermekvasútnak és úttörővasútnak. Az eltelt évtizedekben a Gyermekvasút megőrizte két legfontosabb sajátosságát: az utazóközönségnek hangulatos erdei utazási lehetőséget nyújt; a vasúti szolgálatot gyermekvasutas pajtások látják el.  Így a Gyermekvasút továbbra is a Budai-hegység egyik kedveltlátványossága.

  •  Mediline Üzletház Kft.

vivaro04_ezust

Mediline Üzletház Kft. Magyarország legnagyobb, legdinamikusabban fejlõdõ Bio-, Gyógy-, és Wellness termékek Nagykereskedése és Diszkont áruháza az egyetlen olyan vállalkozás a szakmában, mely a nagykereskedelmen kívül gyógytermékek, étrend-kiegészítõk és kozmetikumok gyártásával (pl. Gingisol, Aminoerg), importjával (pl. Henna hajápolók) és disztribúciójával (pl. Bodyline ananász tabletta, Pedimed lábápolók) is foglalkozik, ezért az üzletünkben található egyébként is kedvezõ árú több mint 18.000 féle termék többsége nálunk szerezhetõ be a legjobb áron. Havi bónusz rendszerünkben további visszatérítéseket is kaphatnak vásárlóink.
  • Meltrade Automatika Kft.

A MELTRADE Automatika Kft. 2002-ben alakult kifejezetten a Mitsubishi Electric IDA termékeinek magyarországi forgalmazására. A Meltrade első feladata volt a Mitsubishi Electric márkanevének és termékskálájának széleskörű megismertetése a magyar piaccal. Természetesen a Mitsubishi termékek korábban is jelen voltak magyarországi vállalatok gyártósoraiban, berendezéseiben, de ezek többsége a külföldi gépgyártók által került beépítésre. A gyártósorok üzemeltetőinek a Meltrade magas színvonalú műszaki támogatást, tartalék alkatrészellátást, oktatást, garanciális és garancián túli cserét, javítást biztosít.Rendszerintegrátor partnereivel installációkat, új beruházások kivitelezését is vállalja. Jelentősen nőtt a magyarországi gépgyártóknak, OEM felhasználóknak értékesített termékek volumene is. 2002 óta a Mitsubishi termékek forgalma minden évben közel megkétszereződött. Magas minőségű termékeink professzionális műszaki támogatással biztosítják a MELTRADE, a MITSUBISHI és VEVŐINK sikeres jövőjét.

  • Napsugár Pékség
  • Night ‘n Day
  • Pálmai Virág Kft.
  • PC Aréna

pc_arena_szerviz_tabla

  • Trióda Biztonságtechnikai Zrt.

A magyarországi biztonságtechnikai piac elismert és mindeddig sikeres szereplőjeként számunkra fontos, hogy munkánk során a felmerülő szakmai kihívásoknak maradéktalanul megfeleljünk. Küldetésünk, hogy hozzáadott értéket biztosítsunk széles körű szakmai és piaci tapasztalatunk, széles termékskálánk, magas szintű szolgáltatásaink, kiváló ügyfélszolgálatunk és innovatív megoldásaink révén. Célunk, hogy az Ön lehetőségei a mi segítségünkkel váljanak valóra. Ügyfeleink maximális elégedettségét piaci ismereteink, kiterjedt kapcsolatrendszerünk és minőségi szolgáltatásaink által kívánjuk biztosítani.

  •  Trióda Motor Kft.

Szaktudásunk az Ön profitja! Több mint tizenöt éves tapasztalatunkkal segítjük vevőink munkáját, legyen az a villamos vagy gépész területen. A céget azzal az üzletpolitikával hoztuk létre, hogy raktárról kínáljon a magyar piacon villamos motorokat, hajtásokat, ventillátorokat. Meghibásodás esetén szakszerűen segítünk a hiba megkeresésében és elhárításában.

  • Viapharma

reklamautok_viapharma1